Zeer goedBelvilla8.8

L'Etable

Frankrijk grand-est Riquewihr

  • 2
  • 1
L'Etable

    Deze studio ligt op de parterre van een wijnhuis uit de 17de eeuw dat geheel gerenoveerd werd met behoud van de typisch Elzasser stijl. De ruimte is verzorgd en comfortabel ingericht en is voorzien van alle benodigde comfort.

    Het huis ligt centraal en toch rustig tegen de zuidelijke vestingmuren in Riquewihr, een mooie middeleeuwse plaats. De vestingmuren dateren uit 1291. Riquewihr en de regio Ribeauvillé bevinden zich pal in het hart van het Elzasser wijnstreek op de uitlopers van de Vogezen. De regio profiteert van een grote diversiteit aan landschappen en tradities. Langs de "Route des Vins" treft u een aantal prachtige wijndorpjes aan.

    U kunt een bezoek brengen aan de wijngemeenschappen van Bergheim, Ribeauvillé, Rodern, Rorschwihr of Saint-Hippolyte. Aubure en Thannenkirch zijn twee plaatsen die het authentieke leven van de bergen in het bijzonder hebben weten te behouden. Op de Elzasser laagvlakte vindt u de plaatsen Guémar, Illhaeusern et Ostheim, temidden van een prachtig voorbeeld van landschapsmozaïek waar hooivelden worden afgewisseld door rietlanden, kleine eikenbossen en bosschages.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Riquewihr

    WeatherAPI.com