UitstekendBelvilla9.7

White Cliffs

Frankrijk hauts-de-france Audinghen

  • 6
  • 3
White Cliffs

    Zelden zien we een vakantiewoning op zo'n unieke locatie en dat op slechts een paar uur vanuit Nederland, België, Duitsland en Engeland (Hauts-de-France). De woning ligt letterlijk op 50 meter van een klif van de Cap Gris-Nez aan de prachtige Opaalkust. De Cap Gris-Nez loopt in het noorden door in de Cap Blanc-Nez (16 km). Kilometerslange wandelingen kunt u maken, zowel op het strand als boven op de kliffen. Heerlijk om erop uit te gaan. Uw trouwe viervoeter is hier ook meer dan welkom en hoeft letterlijk niet aan het lijntje gehouden te worden. Het maritiem verkeer tussen Calais en Engeland is trouwens goed te aanschouwen, zelfs vanuit de tuin!

    Met een kleine 600 inwoners is Audinghen een klein plaatsje waar u volop kan genieten van de natuur, rust en privacy. De familiewoning is van de overgrootouders van de eigenaar geweest en in 2019 volledig gerenoveerd. De huiseigenaar heeft er zelfs gewoond, dus u kunt er vanuit gaan dat het zich aan niets ontbreekt.
    Met drie mooie en lichte slaapkamers, twee badkamers, een studie-/speelkamer, een prachtige woonkamer met open keuken en dat met uitzicht op de zee (en zelfs met helder weer Engeland) heeft u een zeldzame parel gevonden met het boeken van deze nieuwe goed geïsoleerde en lichte woning.

    Ongerept, puur, ruig en bovenal adembenemend mooi. Het is niet voor niets dat deze plek het exclusieve label "Grande Site de France" draagt. Men zegt dat het een combinatie is van de Zuid-West kust van Frankrijk, Bretagne en Normandië, maar dan op relatief korte afstand. Ideaal dus! Boulogne-sur-mer (18km) is een grotere stad en zeker een bezoek waard voor diverse musea, de haven, heerlijke eettentjes en winkels. De oude badplaats le Touquet-Plage ligt iets verder (57 km), hier kochten de Parijzenaren en Britten vaak chiquere optrekken. Ook de fietser en golfer kan hier fantastisch uit de voeten, met kilometers lange fietspaden en o.a. een mooi golfbaan in Wimereux (9km).


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Audinghen

    WeatherAPI.com