Belvilla-

Berck Sur Mer 10

Frankrijk hauts-de-france Berck

  • 8
  • 4
Berck Sur Mer 10

    De vakantiewoningen van Resort Berck-sur-Mer in Frankrijk liggen op slechts 900 meter van het brede strand en de gezellige boulevard van het plaatsje Berck-sur-Mer.
    U vindt er een receptie, openluchtzwembad met zonneterras met ligbedden en parasols (vanaf 1 september, onder voorbehoud), een restaurant en een minimarkt (beide vanaf 1 juli). Uw auto parkeert u naast uw woning.
    Prachtige duinlandschappen, eeuwenoude bossen, eindeloze stranden en pittoreske dorpjes. Dat is de Opaalkust. Een ideaal startpunt voor Frans genieten. De perfecte uitvalsbasis voor strandplezier, cultuur, natuur, golfsport, duinwandelingen en paardrijden!

    Resort Berck-sur-Mer is ideaal voor een kort verblijf (midweek of weekend) maar ook voor langere verblijven.
    Berck is de plek waar twee zeeën elkaar ontmoeten voor de Opaalkust: de Noordzee en het Kanaal. Samen zorgen ze voor een zonnig, maar niet te warm, klimaat. Uitgestrekte oerbossen en traditionele landbouw in het achterland; eindeloze stranden en kleinschalige visserij langs de kust bepalen het pittoreske karakter van Berck en omgeving.
    Zowel in de oude stad als aan de wandelpromenade vindt u een gevarieerd aanbod van uitstekende (vis-)restaurants, en in het gezellige centrum vindt u tal van winkels en bezienswaardigheden. Liever een dagje rust en ontspanning? De glooiende heuvels en de uitgestrekte natuur langs de Opaalkust vormen het decor van een heerlijke dag in het mooie Franse landschap. U vindt hier kilometers wandelplezier en ook mountainbikers kunnen hun hart ophalen. In de omgeving van Berck vindt u tevens een aantal uitdagende golfcourses.
    Mooie uitstapjes in de omgeving leiden naar de krijtsteenrotsen bij Dieppe aan de Normandische kust, of het vestingsstadje Montreuil. Abbeville, Dieppe, Le Crotoy en Le Touquet-Paris Plage zijn bekende (bad-)plaatsen in de omgeving en zeker ook een bezoekje waard.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Berck

    WeatherAPI.com