Zeer goedBelvilla8.9

Sainte Godeleine

Frankrijk hauts-de-france Wierre-Effroy

  • 4
  • 2
Sainte Godeleine

    Via een landweggetje komt u uit bij dit tot in de puntjes verzorgde en gemoderniseerde vakantiehuis op een prachtig domein op slechts 15 min. van de opaalkust. Op dit domein bevindt zich het huis van de huiseigenaren en een tweede vakantiehuis, echter heb je volledige privacy. De uiterst vriendelijke huiseigenaren hebben alles perfect op orde en zijn dan ook niet voor niets verkozen tot Best Host 2017!

    Daar waar het tweede vakantiehuis (5 personen; FR-62720-01) aanvoelt als een authentiek vakantiehuis, voelt dit aan als een moderne, maar warme plattelands studio (gelijkvloers), met het comfort van een huis.
    De absolute rust en het prachtige weidse uitzicht doen u niet vermoeden dat u zich op een perfecte uitvalsbasis bevindt van alle natuur- en toeristische bezienswaardigheden.

    Het gehele verblijf is in 2016 volledig gerenoveerd en ingericht naar hedendaags comfort.
    Een ruime badkamer, een sfeervolle houtkachel, elektrisch bedienbare zonwering en bedden van goede kwaliteit. De master bedroom heeft direct toegang tot de tuin. Zowel huis, tuin als omgeving leent zich overigens ook perfect voor uw trouwe viervoeter!
    Dit geldt eveneens voor de woon/eetkamer, welke direct aan het sfeervolle terras grenst.
    Er staan een picknicktafel en een aantal ligbedden tot uw beschikking. Een grote boom en parasol voorzien u van de nodige schaduw.
    Door het niveauverschil heeft u zicht over uw volledig omheinde privétuin.
    Kinderen kunnen zich uitleven op het ruime gazon, voorzien van een tennistafel en badmintonset.
    Ook zijn er gezelschapsspelletjes en een goede internetverbinding.

    Het pittoreske dorpje Wierre-Effroy heeft een bosrijke omgeving met allerlei culturele en sportieve activiteiten binnen handbereik. Er staan bovendien fietsen tot uw beschikking.
    Voor een dagje strand kunt u naar Boulogne sur Mer (vieille ville en Nausicaa) of de elegante badplaats Touquet-Plage. Maar bezoek ook zeker Capelle Sainte Godeleine (Pelgrimsoord).

    Het hoogtepunt is Cap-Blanc Nez en Cap-Gris Nez.
    Tip: Een dagje Engeland! Binnen 1,5 uur bent u in Dover.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Wierre-Effroy

    WeatherAPI.com