Bungalow.Net-

Le Domaine de la Corniche M3P6

Frankrijk normandie Auberville

  • 6
  • 2
Le Domaine de la Corniche M3P6

    Tussen Cabourg en Deauville, Auberville ligt in de Pays d'Auge, aan de voet van de opmerkelijke site "de kliffen van de zwarte koeien", atypisch gevormde kliffen van meer dan 100 meter hoog. Uitstapje van Auberville naar Deauville, de beroemdste badplaats van Normandië om de omgeving van Cabourg en de zandstranden te ontdekken.

    De + van de residentie
    - Conciërge service. Dvd's en games tot uw beschikking op aanvraag en op basis van beschikbaarheid
    - Overdekt verwarmd buitenzwembad van ongeveer 100 meter (diepte 1.50m): gratis toegang elke dag tijdens de openingsuren. Onbewaakte zwemmen (kinderen vallen onder de verantwoordelijkheid van de ouders). Open van april tot oktober, afhankelijk van de weersomstandigheden.
    - Petanque. Sportterrein.
    - Speeltuin.
    - Animatie voor kinderen en volwassenen in alle Franse schoolvakanties (Pasen, zomer en Allerheiligen).
    - Kinderclub van 4 tot 12 jaar inbegrepen: tijdens de Franse schoolvakanties (Pasen, zomer en Allerheiligen): maandag tot vrijdag 09:00-12:00 of 02:00-05:00. Plaatsen beperkt tot maximaal 5 halve dagen, afhankelijk van het aantal deelnemers en afhankelijk van beschikbaarheid. Vooraf reserveren verplicht.
    - Hoek voor tieners: een plaats van ontspanning voor tieners, met banken, fauteuils, poefs en diverse spelletjes.
    - Entr'Ados vergaderingen van 12 tot 17 jaar inclusief: tijdens de Franse schoolvakanties (Pasen, zomer en Allerheiligen). 3 bijeenkomsten per week. Selectie van outdoor-activiteiten.
    - Springkussen voor jonge kinderen: gratis toegang, valt onder de verantwoordelijkheid van de ouders. Afhankelijk van de weersomstandigheden.

    Eind van augustus 2019
    De jacuzzi pomp bij Domain de la Corniche is buiten werking. We zijn hierdoor genoodzaakt de jacuzzi te sluiten voor een onbepaalde periode.
    Ter aanvulling, de jacuzzi dient volledig gerenoveerd te worden dit start vanaf begin september. Dit gaat ongeveer 1 maand duren, voor een geschatte heropeningdatum kunt u contact met ons opnemen.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Auberville

    WeatherAPI.com