Résidence B'O Cottage 1

Frankrijk, Normandië, Bagnoles-De-L'orne
vanaf602


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

De residentie B'O Cottage ligt in een bosrijke omgeving aan de rand van het stadje Balognes de l'Orne. In de omgeving vind je onder andere de 19e eeuwse wijk: Belle Epoque, het kasteel, casino, tuinen en restaurants en het meer van Balognes de l'Orne.

De residentie is modern ingericht met veel houtelementen om zo in de sfeer van de natuur te blijven. In het restaurant kan je terecht voor het ontbijt en/of diner en er is een bar. Tevens is er een miniclub voor kinderen van 3 t/m 12 jaar (juli en augustus) en een speelterrein. Ook het overdekte zwembad beschikt over een apart kinderbad. Men kan gratis gebruik maken van het zwembad, de sauna, stoombaden en fitnessruimte. In het B'O spa thermal kan je terecht voor diverse behandelingen (tegen betaling). Voor jongeren is het voormalige tuinhuis van de residentie omgebouwd tot recreatieruimte met tafelvoetbal, muziek en een tv met diverse speelconsoles. Daarnaast zijn er tal van activiteiten mogelijk in de omgeving zoals; paardrijden, tennis, boogschieten, acro branche (een klimparcours in de bomen), nordic walking, klimmen, fietsen, hardlopen en wandelen in het nabij gelegen bos Andaines. Ondek het bos en zijn bewoners; het is niet ongewoon om herten tegen te komen!

In Bagnoles de l'Orne vinden verschillende georganiseerde activiteiten plaats, zoals: diverse markten, paardenraces en wielerrondes. Bij le Club House in het hart van het bos Andaines ligt een 9-holes golfbaan. (Elke dag geopend behalve op dinsdags en vanaf de kerstvakantie tot eind januari).

In Normandië worden jaarlijks diverse festivals georganiseerd, voornamelijk gedurende de zomer. Zo zijn er Jazzfestivals maar ook festivals ter herinnering aan D-day of het impressionisme. Breng ook een bezoek aan het stadje Camembert (70 km) dat bekend staat om de gelijknamige schimmelkaas. Of wat dacht je van de stad met honderd klokken, nabij de Normandische kust: Caen (85 km), het schiereiland Mont st Michel (95 km), le Mans (107 km) met zijn wereldberoemde circuit, Rennes de hoofdstad van Normandië (134 km) of de piratenstad St Malo (140 km) met zijn oude stadsmuren, stranden en levendige centrum.
Zelfs een dagje Parijs behoort tot de mogelijkheden! (240 km)


close