Domaine Des Dunettes 1

Frankrijk, Normandië, Cabourg
vanaf405


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Le Domaine des Dunettes ligt vrij rustig op ca. 500 m van de winkels en restaurant en ca. 800 m van het levendige zandstrand. Cabourg kent een lange traditie als badplaats en de vele Belle Epoque-gebouwen in de stad herinneren daaraan. Een ideale stek voor een (korte) stad-& strandtrip.
De résidence beschikt over een receptie, een buitenzwembad met kindergedeelte en ligstoelen, een speeltuintje en centrale parkeerplaatsen.

Cabourg is een oude badplaats met veel Belle Epoque-huizen aan de Normandische kust. Dit deel heet ook de Bloemenkust (La Côte Fleurie) met de fotogenieke havenplaats Honfleur als stralend hoogtepunt.
Geniet van de stad Cabourg en al haar facetten en van de schoonheid van deze boeiende regio. In de omgeving kunt u onder andere alle watersporten beoefenen, golfen en tennissen.
Het nabijgelegen chique Deauville (ca. 15 km) biedt veel verschillende activiteiten, zoals internationale evenementen, paardenraces, de golfbaan, luxueuze boetiekjes, het casino, feesten en festivals en interessante monumenten en architectuur. "Les Planches", de houten boulevard van Deauville, vormt een perfect doel voor een mooie wandeling.
De streek Normandië staat bekend om haar invasie-stranden van de Tweede Wereldoorlog; een bezoek aan het Amerikaanse Ereveld bij Omaha Beach is een must. Ook het Mémorial de Caen (een indrukwekkend museum over de Tweede Wereldoorlog) is uw bezoek waard.
Normandië is ook de streek van o.a. de Camembert, de(appel-) Cider en de Calvados; bezoek eens een kaasboerderij of distilleerderij.


close