Maison De Vacances Etretat 4 Pers

Frankrijk, Normandië, Etretat
vanaf699


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

U houdt van een modern huis met een smaakvolle inrichting? U houdt van rust maar u wilt ook (te voet) de drukte kunnen opzoeken?

Dit zeer comfortabele compleet ingerichte huis (2019) ligt net buiten de druk bezochte en gezellige badplaats Etretat. U beschikt over een omheinde tuin met volop privacy (1000m2) waar u in alle rust kunt genieten van een boek.

U loopt vanuit uw huis in ca. 15/20 minuten naar het (kiezel)strand of het centrum. Wel zo handig, want parkeren is in Etretat altijd lastig. U vindt hier leuke winkels, onder andere in de overdekte markt le ‘Vieux Marché’. Er zijn talloze terrassen om neer te strijken voor een plat du jour. Geniet na een dagje strand bij één van de vele restaurants van mosselen, oesters of vis met een goed glas wijn. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om thuis in uw tuin de BBQ aan te steken!

Wandelen kunt u hier volop. Er zijn spectaculaire wandelroutes over de kliffen. Ook Claude Monet was onder de indruk van de kliffen en de kleuren van de zee van Etretat, hij schilderde hier tientallen schilderijen.

Met de auto zijn er vele dag uitstapjes te maken: bezoek bijvoorbeeld de steden Honfleur of Deauville.

Kortom: een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in het prachtige Normandie!


close