Zeer goedBelvilla8.4

Gite De Luxe 6 Pers Domaine Château

Frankrijk normandie Lantheuil

  • 6
  • 3
Gite De Luxe 6 Pers Domaine Château

    Dit prachtige landhuis heeft voorheen dienstgedaan als personeelsverblijf van een kasteel uit 1775. Het landhuis is later eigendom geweest van Paul Peytral, minister van binnenlandse zaken aan het begin van de vorige eeuw. De huidige huiseigenaren hebben het volledige domein, bestaande uit het kasteel en diverse bijgebouwen, gerenoveerd.

    Alle slaapkamers hebben eigen badkamer, en hotelkwaliteit linnengoed.

    Het gaat hierbij om het linkergedeelte van het landhuis. Privacy is gegarandeerd, en u bechikt over een eigen oprijlaan, terras, tuin en parking. Werkelijk aan alles is gedacht: van een met video bewaakte, elektronische entreepoort, ruime en luxe slaapkamers met comfortabele hotelbedden, ensuite badkamers met regendouches/ligbad, tot een ingebouwd stofzuigsysteem, een prachtige, 18e-eeuwse schouw, een flatscreen tv en een iPod-Dock.

    Het geheel ligt op een domein van 10 hecataren. Er is een vijver waar u met een bootje over kunt varen. Een groot speelveld met schommel en trampoline. Ieder vakantiehuis heeft een eigen tuin waar u helemaal privé zit. . Een grote vijver siert de prachtige tuin en geeft een romantisch uitstraling. Het is hier heerlijk vertoeven tijdens de zomerdagen


    De directe omgeving biedt vele toeristische trekpleisters, zoals de invasiestranden, historische kastelen, steden en het gedenkteken van Caen. Tevens kunt u hier prima terecht voor activiteiten als watersport, paardrijden en wandelen.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Lantheuil

    WeatherAPI.com