UitstekendBelvilla9.2

Apt Quineville 4 Pers Vue Mer

Frankrijk normandie Quinéville

  • 4
  • 2
Apt Quineville 4 Pers Vue Mer

    Dit luxe en compleet ingerichte appartement ligt op de eerste (bovenste) verdieping van een huis dat bestaat uit 2 verdiepingen/appartementen. U heeft een prachtig uitzicht!

    U beschikt over een privé gedeelte in de tuin met terras en ligstoelen waar u kunt genieten van een BBQ avond. Op het geheel omheinde terrein van ca 5000 m2 staat nog één huis in de parkachtige tuin die prachtig is aangelegd. Er zijn allerlei hoekjes en zitjes op het terrein waar u heerlijk kunt relaxen met een boek in de zon of schaduw. Door de fijne sfeer voelt u zich meteen thuis.

    De vriendelijke eigenaren wonen ook op het terrein (nauwelijks zichtcontact). Zij respecteren uw privacy maar zullen u graag van tips voorzien over de omgeving: tips voor wandelingen, bijzondere plekjes en restaurants. Kortom: zij zorgen ervoor dat u een geweldige vakantie zult beleven!

    Vanaf uw woning zijn er diverse wandeltochten te maken. Ook zijn er fietsen te leen.

    Op 800 meter vanaf uw vakantiewoning is het kleine centrum van Quinéville, met bakker/slager/minimarkt/restaurant en het bekende World War II Museum. Ook heeft u hier directe toegang tot het prachtige brede zandstrand.

    U zit hier zéér centraal voor dagtochten. Ontdek de interessante geschiedenis Normandie vanaf deze fijne, bijzondere, unieke plek!

    Let op: indien u met uw hond komt: er kunnen andere honden op het (gedeelde maar omheinde) terrein aanwezig zijn.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Quinéville

    WeatherAPI.com