AangenaamBelvilla6.9

The Studio

Frankrijk normandie Saint-Clair-sur-l'Elle

  • 2
  • 1
The Studio

    U zoekt een kleine, maar fijne basis van waaruit u hele dagen op pad kunt zijn en kunt genieten van bos, zee en pittoreske dorpen? Dit is precies wat u hier kunt vinden. Gelegen in hartje Normandië, in de natuurrijke omgeving bij Saint-Clair-sur-l'Elle, bevindt zich deze kleine studio. Als u weinig geeft om luxe is dit de perfecte uitvalsbasis met alles wat u nodig heeft voor twee personen.

    Voor de ingang kunt u rustig zitten met een goed boek en een flesje wijn met uizicht over het aangrenzende weiland. Loopt u de trap af dan heeft u een forse tuin ter beschikking waar u ongetwijfeld uw plekje zult vinden. Het huis van de Engelse huiseigenaren bevindt zich op hetzelfde terrein, zij zijn er echter bijna nooit dus u zult elkaar niet snel treffen.

    Buiten het terrein kunt u gemakkelijk een wandeling starten door de heerlijke natuur. Als u van fietsen houdt dan springt u op uw fiets en gaat u de omgeving verkennen. De kust bereikt u in een half uur rijden. Steden als Saint-Lô, Bayeux en zelfs Caen zijn goed te bereiken. Het indrukwekkende Mont Saint-Michel is met een uur in de auto zeer geschikt voor een dagtrip.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Saint-Clair-sur-l'Elle

    WeatherAPI.com