Maison De Vacances Saint Pair Sur Mer

Frankrijk, Normandië, Saint-Pair-Sur-Mer
vanaf532


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Houdt u van zon, zee en strand? Werp dan eens een blik op deze accommodatie in de badplaats Saint-Pair-sur-Mer, op slechts 300 meter van het strand! Ideaal voor een gezin met twee kinderen. Dit gezellige halfvrijstaande huis beschikt over een mooi terras en kan twee volwassenen en twee kinderen ontvangen.

Neem plaats op een van de twee ligbedden en geniet van de warmte van de zon. De barbecue leent zich prima voor een culinaire avond. De rest van de tuin deelt u met de vriendelijke eigenaren die in het naastgelegen huis wonen. Het huis heeft een nette inrichting en is van alle gemakken voorzien.

Alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie bevinden zich op loopafstand. Op het strand is een natuurlijk zwembad dat zich bij vloed vult met zeewater en in het zand kunnen de kinderen naar hartenlust kastelen bouwen en schelpen zoeken. Vanaf het strand kunt u de bekende stad Granville zien (3 km). U kunt mooie wandelingen maken naar La Cabane Vauban (5 km) en Les Salines in Bricqueville-sur-Mer (10 km). Bijzonder is bij laagwater naar de Mont Saint Michel te lopen met een gids, en u wordt met de bus terug gebracht. De huiseigenaar zal u alle informatie geven.

NB Dit huisje is geschikt voor 2 volwassenen en 1 of 2 kinderen


close