Villa Regina Arcachon 1

Frankrijk, Nouvelle-Aquitaine, Arcachon
vanaf369


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Les Maisons du Golf d’Armagnac ligt rustig in een landelijke omgeving bij de 18-holes golfbaan van Guinlet. Het domein beschikt over een receptie, een heerlijk (verwarmd) zwembad met kinderbad (beide geopend van half april tot eind september; afhankelijk van het weer). Daarnaast zonneterrassen met ligbedden, een speeltuintje , een fitnessruimte, tafeltennis, jeu-de-boules, wasserette en verhuur van mountainbikes. Parkeerplaats nabij de woning of het appartement.

Liefhebbers van rust, natuur, cultuur en het goede Franse leven zijn hier aan het juiste adres. Het vakantieparkje ligt rustig in het groen, op ca. 5 km ten noorden van Eauze, een historisch stadje in de streek Gers in de Armagnac. Deze streek is geliefd voor zijn gelijknamige Eau-de-Vie drankje ‘Armagnac’, zijn aperitief 'Floc de Gascogne' en zijn gevogelte.
De mooie, glooiende heuvels zijn begroeid met zonnebloemen, graangewassen, weilanden en wijngaarden.
Breng zeker ook een bezoekje aan de pittoreske dorpjes Montréal-du-Gers (ca. 15 km), Fourcès (ca. 20 km) en Condom (ca. 30 km). In juli en augustus is er een wekelijkse markt op maandag nabij het domein. Wandelaars komen hier ook aan hun trekken: de GR65 loopt via Eauze (het is de route van Puy - Via Podiensis- naar Saint Jacques de Compostelle).


close