Zeer goedBelvilla8.4

Maison De Vacances Berbiguieres 5 P

Frankrijk nouvelle-aquitaine Berbiguières

  • 5
  • 2
Maison De Vacances Berbiguieres 5 P

    Deze prachtige vakantieboerderij bij Berbiguières (2 km) biedt je een adembenemend uitzicht over een glooiend heuvellandschap en weilanden met schaapjes.
    Deze boerderij is geheel gelijkvloers en sfeervol ingericht.
    Een authentiek balkenplafond, houtkachel en zithoek maken het binnenshuis erg aangenaam. Buiten heb je een ruim terras en fijne tuin waar je optimaal van de avondmaaltijd kunt genieten.

    Berbiguieres is het ideale vertrekpunt om de regio te verkennen Je struikelt hier over de historische dorpjes. Begin bijvoorbeeld in Saint-Cyprien (8 km). Een kleine wandeltocht brengt je langs de Augustijner abdij, de oude klokkentoren en het middeleeuwse centrum. Een andere aanrader is Belvès (12 km), een schitterend bastidestadje met talloze monumenten. Heb je behoefte om de omgeving vanuit een ander perspectief te bezichtigen? Bij Siorac-en-Périgord (8 km) kun je kano's huren voor een mooie tocht over de Dordogne.

    Waterpret is er in allerlei varianten. Wil je lekker zwemmen in een meer, dan kun je naar Prats-du-Périgord (29 km) of Cazals (36 km). Bij Le Bugue is er een leuk aquarium en waterpretpark. Voor nog meer cultuur moet je naar Sarlat-la-Canéda (29 km).


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Berbiguières

    WeatherAPI.com