GoedBelvilla7.5

Maison De Vacances Berbiguieres 2p

Frankrijk nouvelle-aquitaine Berbiguières

  • 2
  • 1
Maison De Vacances Berbiguieres 2p

    Charmant vakantiehuisje bij Berbiguières (2 km) met een adembenemend uitzicht over een glooiend heuvellandschap en weilanden met schaapjes. Dit knusse vakantiehuisje is geheel gelijkvloers en sfeervol ingericht. Een authentiek balkenplafond, houtkachel en comfortabele zitbank maken het binnenshuis erg aangenaam. Buiten heb je een ruim terras. Steek 's avonds de barbecue aan en geniet van het leven.

    Berbiguieres is het ideale vertrekpunt om de regio te verkennen Je struikelt hier over de historische dorpjes. Begin bijvoorbeeld in Saint-Cyprien (8 km). Een kleine wandeltocht brengt je langs de Augustijner abdij, de oude klokkentoren en het middeleeuwse centrum. Een andere aanrader is Belvès (12 km), een schitterend bastidestadje met talloze monumenten. Heb je behoefte om de omgeving vanuit een ander perspectief te bezichtigen? Bij Siorac-en-Périgord (8 km) kun je kano's huren voor een mooie tocht over de Dordogne.

    Waterpret is er in allerlei varianten. Wil je lekker zwemmen in een meer, dan kun je naar Prats-du-Périgord (29 km) of Cazals (36 km). Bij Le Bugue is er een leuk aquarium en waterpretpark. Voor nog meer cultuur moet je naar Sarlat-la-Canéda (29 km).


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Berbiguières

    WeatherAPI.com