Océan Plage 1

    Résidence Plage Océane ligt rustig, direct in het zand achter de duinenrij van het heerlijke uitgestrekte zandstrand van Biscarrosse-Plage. Er is een directe opgang over de duin, naar het strand vanaf het domein. Het gezellige dorpscentrum en de boulevard liggen allemaal op loopafstand vanaf de résidence.
    Terplaatse is een ruime receptie met ontbijtruimte, een openluchtzwembad (12x6m; geopend van begin mei tot eind sept; afhankelijk van het weer) met zonneterras met ligbedden en een centrale parkeergelegenheid (het domein is autovrij).

    De kleinschalige résidence Plage Océane biedt (14) geschakelde woningen, rustig gelegen, direct achter de duinen van de Atlantische Oceaan. De in lokale Landaise-stijl gebouwde woningen zijn omgeven door een strandtuin en liggen op de begane grond of op palen op de eerste verdieping. Ze zijn ruim, modern en verzorgd ingericht en met een etage uitgevoerd. Ze beschikken altijd over een complete keukenhoek, wasmachine en een terras of balkon met zitje.

    Liefhebbers van rust, zon, strand, zee en fietsen of wandelen zijn hier aan het juiste adres.
    Résidence Plage Océane ligt gunstig en rustig in het zand, achter de duinenrij van de gezellige badplaats Biscarrosse-Plage. De prachtige stranden van de Atlantische Oceaan vind je direct achter de duinenrij, via een directe opgang naast het domein. Deze stranden zijn een eldorado voor surfers en zonaanbidders.

    Vanaf de résidence loop je in enkele minuten de boulevard op waar je kunt genieten van spectaculaire zonsondergangen. Ook alle bars, restaurant en boetiekjes van deze gezellige badplaats liggen op loopafstand (ca. 10 min).
    Op ca. 6 km ligt een meer met zwemzone (Etang de Cazaux et Sanguinet); 27-holes golfbaan van Biscarrosse ligt op 7km.
    De omgeving biedt veel meer zoals: de meest exclusieve wijngaarden van Frankrijk in de Médoc, de hoge 'Dune du Pyla', de fraaie baai van Arcachon en de gezellige stad Bordeaux.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Biscarrosse

    WeatherAPI.com