GoedBelvilla7.6

Etang Vallier 8p

Frankrijk nouvelle-aquitaine Brossac

  • 8
  • 2
Etang Vallier 8p

    Resort Etang Valliers ligt vlakbij het plaatsje Brossac, op het snijvlak van de Aquitaine, de Charente-Maritime en de Dordogne. Op slechts 200 m ligt een prachtig zoetwatermeer met strand (4 ha), een speeltuin en een tennis- en midgetgolfbaan. Wandelingen en fietstochten maak je direct vanuit huis op gemarkeerde paden door het glooiende, bosrijke landschap, langs zonnebloemvelden en wijngaarden.

    Voor een hapje en een drankje kan je terecht in het restaurant en de bar. Geniet ook eens van een afhaalmaaltijd of het gemak van de broodjesservice van het park. Lekker zelf koken? Boodschappen doe je in het dorpje Brossac (2 km).

    Op een kwartiertje rijden, liggen de grotere plaatsen Chalais (10 km) en Barbezieux (20 km) met een ruimere keus aan winkels en restaurants. De gezellige historische stadjes Cognac (52 km) en Angoulême (53 km) bereikt u binnen dertig minuten. Dagtochtjes maakt u naar de mooie wijnsteden Saint-Emilion (59 km) en Bordeaux (85 km). Strandliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de Atlantische kust bij Royan (100 km) of Lacanau (125 km).


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Brossac

    WeatherAPI.com