UitstekendBelvilla9

Parc Les Marrons Hyacinth/Tournesol

Frankrijk nouvelle-aquitaine Castelnaud-la-Chapelle

  • 2
  • 1
Parc Les Marrons Hyacinth/Tournesol

    Parc Marrons is een uiterst comfortabel vakantieparkje. Het terrein wordt uitstekend onderhouden en de kinderen kunnen er vrijuit spelen met hun vakantievriendjes. Bijvoorbeeld in het zwembad met Romaanse trap en een apart, ondiep deel voor de kleintjes. Het geheel is omheind en voorzien van een terras met ligbedden en buitendouche. Het tweede zwembad kan overdekt worden (heerlijk voor de frissere periodes).

    Naast het buitenzwembad ligt een leuke speeltuin met onder andere een klimtoren, glijbaan, schommels, tafeltennis, trampoline, speeltoestel voor kleuters en één voor tieners. Grote jeu-de-boulesbaan. Het multifunctionele sportterrein geeft iedereen de mogelijkheid om zich op sportief vlak uit te leven: tennis, volley, basketbal en voetbal. Fietsen kunnen in Castelnaud gehuurd worden (6km).

    Ook mensen met een lichamelijke beperking kunnen een fantastische vakantie beleven op Parc Féamie. Bijna alle woningen en alle faciliteiten zijn volledig aangepast voor rolstoelgebruikers (bijv. beide zwembaden kunnen worden voorzien van een lift).

    Parc Marrons ligt lekker rustig met de toeristische toppers van de Dordogne op een steenworp afstand. Binnen een straal van 15 km: het vestingstadje Domme en het pittoreske La Roque-Gageac. De kastelen Les Milandes (van Josephine Baker) en de aartsrivalen Castelnaud en Beynac. En niet te vergeten: Sarlat en Belvès (beide zo'n 20 km). Kanoën en zwemmen bij de rivier de Dordogne (9 km). Bakker, supermarkt en restaurant in St. Cybranet (8 km). Hypermarché en golfbaan bij Siorac (19 km).


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Castelnaud-la-Chapelle

    WeatherAPI.com