Domaine Du Grand Tourtre 6p

Frankrijk, Nouvelle-Aquitaine, Chalais
vanaf812


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Domaine du Grand Toutre is een kleinschalig, stijlvol en uiterst verzorgd villaparkje, gelegen in een rustige, landelijke omgeving, op 2,5 km afstand van Chalais. Vanaf het park heeft u een fraai uitzicht over de omliggende landerijen, wijngaarden en bossen.

De toegang tot Domaine du Grand Toutre is beveiligd door middel van een toegangshek (met code). Domaine du Grand Toutre beschikt onder andere over een trampoline, een speeltuintje, een voetbalveld, een tennisbaan en een volleybalveld. Ook heeft u de mogelijkheid om een mountainbike te huren.

In het gezellige dorp Chalais vindt u enkele supermarkten, een leuke streekmarkt en een imposant kasteel. Ook kunt u de gezellige markten in Barbazieux (20 km) en het kleine Brossac (10 km) bezoeken. Op 12 km afstand van Domaine du Grand Toutre, ligt Aubeterre-sur-Dronne, dat tot een van de “Plus Beaux Villages de France” (mooiste Franse dorpjes) behoort. Liefhebbers van de golfsport kunnen een balletje slaan op de 9-holes golfbaan Le Manoir du Longeveau in Pillac (19 km). Het stadje Cognac met haar cognachuizen zoals Hennessy, Martell en Otard, bereikt u na een autorit van 50 minuten. Ook de charmante wijnhoofdstad Bordeaux is met de auto binnen een uur bereikbaar en biedt een fantastisch dagje uit.


close