Villa Aubas

    Deze klassiek ingerichte, vrijstaande woning is schitterend gelegen aan de voet van de rivier 'De Vézère' in het afwisselende gebied van de 'Perigord Noir'. De woning wordt omgeven door de prachtige tuin met een groot gazon, drie terrassen met zonneluifels of parasols, voldoende tuinmeubilair, een barbecue en natuurlijk een prachtig privé zwembad (10 x 4 m). Voor de kinderen biedt de tuin volop speelruimte met onder andere een schommel en een pingpongtafel.

    De woning ligt tussen de valleien van de rivier de Vézère en de rivier de Dordogne in het Zuidwesten van Frankrijk. Op slechts 1,5 km ligt het middeleeuwse dorpje Condat-sur-Vézère. De Périgord Noir is een geliefde vakantiebestemming vanwege het zeer aangename klimaat en haar unieke landschap van valleien, steile rotswanden en plateaus.

    Op slechts 30 min ligt de "wereldhoofdstad" van de prehistorie, het stadje Les Eyzies-de-Tayac. Verder ligt op 10 km het plaatsje Terrasson met haar schitterende 'Jardin de l’Imaginaire' (de tuinen der verbeelding) en ook op 10 km vindt u het plaatsje Montignac. Hier liggen de grotten van Lascaux, één van de best bewaarde plaatsen met rotstekeningen van Europa.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Condat-sur-Vézère

    WeatherAPI.com