Holiday home- Centre

Frankrijk, Nouvelle-Aquitaine, La Rochelle
vanaf 496


Omschrijving

La Rochelle, een maritieme stad bij uitstek die ideaal is voor watersportliefhebbers, heeft ook een prestigieus erfgoed. Deze residentie met twee verdiepingen is uitgerust met een binnenzwembad dat het hele jaar door wordt verwarmd. Gelegen in het hart van de stad, in de Sint-Nikolaas vestingwerken. Het strand ligt op 15 minuten lopen en winkels bevinden zich op 200 meter afstand. De residentie is uitgerust met een receptie, een ontbijtruimte en een zonneterras met terras met ligstoelen in het zomerseizoen. Het biedt appartementen en hotelkamers. 2 verdiepingen tellende residentie met een overdekt verwarmd zwembad gelegen in het hart van de stad La Rochelle, in het fort van Saint-Nicolas. 15 minuten van het strand te voet en 200 meter van de winkels.

Suite 2-persoons hotelsuite Standaard
Beschrijving accommodatie : 1 woonkamer, 1 keukenhoek, 1 badkamer en 1 wc. Beschrijving woonkamer : 1 tweepersoonsbed. Beschrijving keukenhoek : Keukenhoek die aan de woonkamer grenst. Beschrijving badkamer : 1 bad of 1 douche en 1 wc. Beschrijving overig : Deze accommodatie is inclusief opgemaakte bedden bij aankomst en dagelijkse schoonmaak.

De diensten

Voor een plezierige vakantie, een korte vakantie of een weekend in de Charente-Maritime, biedt de residentie Centre in La Rochelle een scala aan inclusieve en à-la-carteservices.

Onder de à-la-carteservices die vooraf of tijdens uw verblijf kunnen worden geboekt: Tranquility Pack opgemaakte bedden bij aankomst, handdoeken, schone handdoeken en tussentijdse schoonmaak, vroeg inchecken, zodat u vanaf 12:00 uur kunt genieten van uw accommodatie. , WiFi, huisdieren welkom welkom ...

Prijs inclusief

Accommodatie, beddengoed, handdoeken, huishoudlinnen (badmat en theedoek), schoonmaakset, eindschoonmaak (exclusief kitchenette en afwas), WiFi (maximaal 5 apparaten om te browsen, e-mails te lezen en te zoeken), Belastingen en heffingen (exclusief toeristenbelasting en administratiekosten)

De prijs is exclusief

Toeristenbelasting - Optionele verzekering, zoals gedefinieerd in de algemene verkoopvoorwaarden.

Openingstijden van de receptie

Zomerseizoen
Dagelijks van 9 tot 12 uur en van 14 tot 19 uur.

Winter seizoen
Zaterdag: van 08.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 19.00 uur.
Zondag van 10.00 tot 12.00 uur en van 16.00 tot 19.00 uur.
Maandag tot vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 19.00 uur.

Let op: onder voorbehoud van wijzigingen, neem voor aankomst contact op met de accommodatie.


close