Eden Club 1

Frankrijk, Nouvelle-Aquitaine, Lacanau
vanaf604


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Les Villas des Greens du Bassin ligt in het hart van de golfbaan van Gujan-Mestras (9 en 18-holes). In het clubhuis kun je terecht voor een lekkere lunch. Het grote, omheinde en verwarmde zwembad met zonneterras en de tafeltennistafel maken het plaatje compleet. Bij de receptie kun je terecht voor diverse faciliteiten, die je verblijf nog aangenamer maken. Bij de receptie kun je terecht voor draadloos internet (tegen betaling), het huren van een barbecue of fietsen. Ook kun je hier de broodservice regelen. De pijnbomen en de mooie rotspartijen maken het park helemaal af.

Gujan-Mestras staat vooral bekend om de oesters. In dit dorpje zijn zeven haventjes te vinden, die allen hun oorsprong hebben in de oesterteelt. In Larros, een van deze haventjes, vind je een oestermuseum. Gujan-Mestras heeft ook voor de kinderen veel leuks te bieden. Er is een waterpretpark, en natuurlijk een strand (in de zomer bewaakt). Ook leuk is de populaire badplaats Arcachon (13 km). De hoogste duin van Europa, Dune du Pilat, ligt ook niet ver van Les Villas des Greens du Bassin (13 km). Wil je liever zwemmen in rustig, zoet water, dan kun je bij het Lac de Cazaux (14 km) terecht.

Trek gerust ook een dag uit om een ander zandstrand te bezoeken. Dat van Biscarosse (31 km) is een aanrader. Deze is kleiner dan die in Arcachon, maar daardoor misschien juist wel plezieriger. Uiteraard staat deze regio ook bekend om zijn wijnen. Bordeaux (59 km) ligt niet ver. Wil je fijn wandelen? In en om het mooie Belin-Béliet (40 km) is dit goed te doen.


close