UitstekendBelvilla9.4

Maison Landaise à 30min Des Plages

Frankrijk nouvelle-aquitaine Laluque

  • 8
  • 5
Maison Landaise à 30min Des Plages

    (Foto's in de winter genomen, ze zullen binnenkort veranderd worden). Dit huis typisch voor Les Landes, ligt op het platteland, maar tegelijkertijd dichtbij de grote stranden van Les Landes. Saint Giron is op 30 minuten met de auto en het meer van Léon op ongeveer 15 min. Het huis heeft een grote woonruimte met open keuken, woon/eetkamer met een open haard en een grote zitbank. Op de begane grond bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer met ligbad. Twee slaapkamers bevinden zich op de 1e verdieping met een wasruimte met douche. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst.

    Buiten heeft u een zomerkeuken met een koel-vriescombinatie, aanrecht, gasfornuis, grillplaat en barbecue tot uw beschikking. Het terras is overdekt, u kunt er aan de tafel uw maaltijden gebruiken. Tevens zijn er ligbedden in de tuin. De tuin is ongelooflijk groot, 6000m2, alleen voor u.

    Op 3 km in Laluque bevinden zich een levensmiddelenwinkel, bakker en andere voorzieningen. Voor de watersporters is Saint-Giron het dichtstbijzijnde strand. Dax is op 20 min. U kunt ook zwemmen in het meer van Léon als u liever iets rustiger water wilt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Laluque

    WeatherAPI.com