Maison De Vacances Lamonzie Montastruc

Frankrijk, Nouvelle-Aquitaine, Lamonzie-Montastruc
vanaf1050


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Wat ligt dit vakantiehuis toch op een heerlijke plekje!
In de bossen en toch met veel mogelijkheden in de directe omgeving. Echt een plek om helemaal bij te komen. Het privézwembad, de overdekte buitenkeuken met gasfornuis en barbecue, maken het buitenleven hier zeer aangenaam. Ook binnenshuis is aan alles gedacht. 's Avonds gezellig bij de open haard of kook een lekkere maaltijd in de open keuken.

U komt op zaterdag aan: wij raden u aan op zondag naar de grote markt in Issigeac te gaan (20 minuten ) om heerlijke streekproducten te kopen en in de Franse sfeer te komen in deze prachtige bastide.

`s Avonds in de omgeving worden er veel avondmarkten georganiseerd, heel erg leuk om daar te eten. Progamma en informatie vindt u in uw vakantiehuis.

In Bergerac (12 km), de stad van Cyrano, tref je een keur aan winkels, goede restaurants en gezellige pleintjes met terrasjes. Of bekijk je liever het 14e-eeuwse kasteel Mouney Sully of het wijn- en tabaksmuseum? Het kan allemaal. De wijnliefhebber zit in deze omgeving goed. Bezoek eens een van de proeverijen bij de wijnhuizen in de buurt. Ook de kastelen van Montastruc: La Gaubertie (8 km) en Saint-Maurice (11 km) zullen je zeker niet te teleurstellen.

Een meer avontuurlijke invulling van je vakantie kan natuurlijk ook. De grotten van Le Bugue (38 km) lenen zich uitstekend voor een mooie ontdekkingstocht.


close