Belvilla-

Le Village Des Amareyeurs 1

Frankrijk nouvelle-aquitaine Le Château-d'Oléron

  • 4
  • 1
Le Village Des Amareyeurs 1

    Le Village des Amareyeurs ligt rustig op het mooie, vlakke eiland Ile d’Oléron, dat via een gratis brug bereikbaar is vanaf het vaste land. Het dichtsbijzijnde zandstrand ligt op 300 m; de eerste winkels op 400 m.
    De résidence beschikt over een receptie, een buitenzwembad (geopend vanaf half april tot eind september; afhankelijk van het weer), zonneterrassen met ligbedden en een wasserette.

    Ideaal eiland voor vakantiegangers die van strand en kust houden en van pittoreske kustplaatsjes, maar dit toch willen combineren met relatieve rust. Ook zeer geschikt voor gezinnen die willen wandelen, fietsen of watersporten.
    Le Village des Amareyeurs is op loopafstand gelegen van de citadel van het historische Le Château d’Oléron. Het eiland telt talrijke gezellige plaatsjes zoals Saint-Trojan en Saint-Pierred’Oléron en vissersdorpjes zoals Chaucre, Arceau en La Rémigeasse.
    Een bootexcursie naar het beroemde Fort Boyard behoort ook tot de mogelijkheden.
    De bevolking leeft vooral van visvangst, oesterteelt, wijnbouw en toerisme. De eb-en vloedwerking van de Atlantische Oceaan zorgen hier voor dat echte eiland-gevoel.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Le Château-d'Oléron

    WeatherAPI.com