Belvilla-

Villapark Les Forges 3

Frankrijk nouvelle-aquitaine Les Forges

  • 8
  • 3
Villapark Les Forges 3

    Les Forges Villas is een kleinschalig vakantiepark gelegen in het mooie, Franse platteland. Het park valt onder de regio Poitou-Charentes en ligt hiermee in het centrum van één van de mooiste en meest historische gebieden van Frankrijk. Het park bestaat uit 14 luxe en stijvol ingerichte villa’s, omgeven door bossen en kleine dorpjes. De villa’s beschikken over een privé parkeerplaats, grote tuin, veranda, terras en een BBQ. Ideaal om te genieten van de lange zomeravonden.
    Les Forges is een park dat plezier biedt voor zowel jong als oud. Zo is er op het park een jeu de boules baan en een sportveld te vinden waar de kinderen hun energie kwijt kunnen of het op kunnen nemen tegen de ouderen. Voor de allerkleinsten is er een speeltuin met o.a. een zandbak, speeltoestel en een trampoline. Bovendien is het park voorzien van een groot, verwarmd buitenzwembad, waar je kunt genieten van een ontspannen dag op een van de ligstoelen aan het water onder de parasol.
    Ook in de directe omgeving van het park is genoeg te beleven. Zo bevindt Golf Bluegreen des Forges zich op slechts 5 minuten loopafstand van het park. Deze golfbaan biedt maar liefst 110 hectaren golfplezier en beschikt verder over een restaurant met uitzicht op de baan, verwarmd zwembad, tennisbaan, jeu de boules baan en een tafeltennistafel. Op ongeveer 1 uur rijden van Les Forges Villas bevindt zich Regionaal natuurpark Marais Poitevin. Dit is één van de grootste moerasgebieden van Europa bestaande uit afwisseling van zandstranden, duinen, bossen, kliffen en wadden bij de baai van Aiguillon; een ondergelopen moeras. Tot slot kunnen er vanuit het park leuke dagtripjes gemaakt worden, bijvoorbeeld naar: Niort, Poitiers en Parthenay, op minder dan een uur rijden van het park.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Les Forges

    WeatherAPI.com