Zeer goedBelvilla8.8

Maison Fabuleuse

Frankrijk nouvelle-aquitaine Loubejac

  • 6
  • 3
Maison Fabuleuse

    Rustig gelegen vakantiehuis op het platteland dichtbij Loubejac en Villefranche-du-Périgord. De regio is echt schitterend. De groene natuur bestaat voornamelijk uit bosgebieden (veel kastanjebomen), weilanden, mais- en tabaksvelden. De tuin, het zwembad en het uitzicht zijn prachtig. De ingang naar het huis is via een mooie stenen trap en een klein terras. Het interieur heeft veel houtwerk en enkele antieke stukken.

    In het middeleeuwse vestingstadje van Villefranche-du-Périgord, kunt u uw boodschappen doen. Er is een mooi marktplein met bogen en een heel oude overdekte markt, nog altijd in gebruik voor de verkoop van champignons en kastanjes. In de omgeving bevinden zich verschillende meren om te zwemmen, zoals dat van Prats-du-Périgord (13 km) en van Frayssinet (10km).

    De absoluut geweldige bezienswaardigheden die u gezien moet hebben, zijn het prachtige vestingstadje Monpazier (22km) en de kleine middeleeuwse stadjes Belvès (27km), Villeréal(36km) en het mooie Cahors (42km). Hier vindt u onder andere de mooie Valentré brug. En een bezoek aan de grotten van Eyzies de Tayac (Grot du Grand Roc), waar u zich kunt vermaken en tegelijkertijd heel veel dingen over de oertijd kunt leren.

    N.B.: De eigenaar rekent geen elektriciteit tot 20KWh per nacht. Indien u deze limiet overschrijdt, zijn de kosten voor uw rekening.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Loubejac

    WeatherAPI.com