UitstekendBelvilla9.4

Maison De Vacances Lusignac Zonder Gastverblijf

Frankrijk nouvelle-aquitaine Lusignac

  • 10
  • 3
Maison De Vacances Lusignac Zonder Gastverblijf

    In deze bijzondere vakantievilla in Lusignac (2 km) vier je vakantie als een god in Frankrijk. Met volledige privacy, op een enorm landgoed en met een zwembad (met wildwaterglijbaan) vermaak je je opperbest. Direct vanuit huis wandel je zo door de velden vol maïs en zonnebloemen, bossen en idyllische dorpjes; Vincent van Gogh plaatste niet voor niets zijn ezel in uw "voortuin". Het huis bestaat uit een hoofd- en gastenverblijf. Er zijn Nederlandstalige boeken aanwezig.

    Je kunt ook gaan zwemmen in de rivier de Dronne bij Aubeterre-sur-Dronne (16 km, met strandje) en kanoën in het aan dezelfde rivier gelegen Ribérac (13 km). In dit plaatsje tref je ook vele leuke winkeltjes, restaurantjes en terrasjes. Verder geniet je hier vooral van de rust en het prachtige landschap.

    Met de auto zoek je met gemak wat meer de drukte op. Bezoek het schilderachtige Brantôme (37 km) en de hoofdstad van de Périgord, Périgueux (48 km). Hier vind je een prachtige kathedraal en een fraai historisch centrum. Le Grand Etang de La Jemaye (27 km) vind je diverse faciliteiten voor een sportief en ontspannen dagje uit.

    Het is niet toegestaan honden in het zwembad te laten.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Lusignac

    WeatherAPI.com