Belvilla-

Le Domaine Des Grands Lacs 1

Frankrijk nouvelle-aquitaine Parentis-en-Born

  • 4
  • 1
Le Domaine Des Grands Lacs 1

    Liefhebbers van rust, zon, strand, zee en fietsen of wandelen zijn hier aan het juiste adres.
    Le Domaine des Grands Lacs ligt gunstig en rustig tussen de dorpen Parentis-en-Born en Biscarrosse, vlakbij het gelijknamige meer.
    Op het meer worden diverse watersporten uitgeoefend zoals zeilen, windsurfen en waterfietsen. De prachtige stranden van de Atlantische Oceaan vind je op ca. 18 km. Deze stranden zijn een eldorado voor surfers en zonaanbidders. Vanaf het vakantieparkje vertrekken veel leuke en veilige fietsroutes langs het meer, door de bossen, en zelfs tot aan het strand.
    De omgeving biedt veel meer zoals: de meest exclusieve wijngaarden van Frankrijk in de Médoc, de hoge 'Dune du Pyla', de fraaie baai van Arcachon en de gezellige stad Bordeaux.

    Le Domaine des Grands Lacs ligt rustig en landelijk nabij het Lac de Biscarrosse (op gem. 200m). Het centrum van het plaatsje Parentis-en-Born ligt op 3,5 km; de uitgestrekte zandstranden van de Atlantische Oceaan op ca. 18 km.
    Het domein beschikt over een receptie, een verwarmd openluchtzwembad met glijbaan en kinderbad (geopend van eind april tot eind sept; afhankelijk van het weer en het aantal gasten), een verwarmd overdekt zwembad, zonneterras met ligbedden, sauna en jacuzzi, restaurant met terras, multisport-terrein, biljart en speelapparaten, speeltuin en centrale parkeergelegenheid.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Parentis-en-Born

    WeatherAPI.com