Zeer goedBelvilla8.2

Maison De Vacances Prats Du Périgord Losthe Haut 6

Frankrijk nouvelle-aquitaine Prats-du-Périgord

  • 7
  • 4
Maison De Vacances Prats Du Périgord Losthe Haut 6

    Dit vrijstaande vakantiehuis ligt op een heerlijk plekje aan de rand van Prats-du-Périgord. Op dit schitterende plekje heb je de beschikking over een fijn vakantiehuis met aan drie zijden ervan een terrasje. Je geniet van volledige privacy en een prachtig uitzicht. In de woonkamer is een mooie open haard gevestigd en een fraaie, halfopen houten inbouwkeuken. Zwemmen doe je in het gezamenlijke zwembad, terwijl de kinderen zich vermaken op het speelveldje. Op ongeveer honderd meter ligt een visvijver, waar je vrij mag vissen. Verwarmingskosten ter plaatse te voldoen tussen oktober en april.

    Wandelen kan hier uitstekend. De mooie bossen nodigen hiertoe uit. Ook loop je zo naar Prats-du-Périgord. Hier vind je een oude kerk, maar ook een goede bakker voor het ontbijt. Deze regio barst bijna van de oude, middeleeuwse plaatsjes. Villefranche-du-Périgord (10 km), Monpazier (16 km) en Belvès (19 km) mogen niet worden overgeslagen. Geniet hier van het Franse leven van toen én nu. Leuke winkeltjes, mooie steegjes en fijne terrasjes maken het leven aangenaam.

    Avonturiers vermaken zich hier eveneens. Huur een kano bij Siorac-en-Périgord (22 km) om de Dordogne te verkennen of bezoek de grotten bij Les Eyzies-de-Tayac-Sireuil (39 km).


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Prats-du-Périgord

    WeatherAPI.com