Maison De Vacances Prats Du Périgord 8p

Frankrijk, Nouvelle-Aquitaine, Prats-Du-Périgord
vanaf753


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Een fijn, charmant vakantiehuis in het dorpje Prats-du-Périgord. Voor dit halfvrijstaande vakantiehuis heb je een prettig terras en een groot gazon (via trappetje) met een schommel. Het huis is sfeervol ingericht, met een grote woonkamer en een nette inbouwkeuken, die wordt afgescheiden door een barblad.

Buiten op 150 meter vind je een gezamenlijk zwembad, met daarnaast een speelveld met een volleybalnet en een speeltoestel voor de kinderen. Het zwembad is gedeeld met nog 3 woningen die verspreid liggen over de heuvel. U heeft volop privacy op uw terras. Extra verwarmingskosten gedurende oct-april.

Vanuit je huis maak je fijne wandelingen in de bossen die rond Prats-du-Périgord te vinden zijn. Je wandelt zo naar de bakker om een heerlijk ontbijtje te halen. De prachtige, oude dorpjes en stadjes in de omgeving hebben je veel te bieden. In de oude, middeleeuwse bastidedorpjes als Villefranche-du-Périgord (10 km), Monpazier (17 km) en Belvès (19 km) vind je leuke winkels, maar ook fijne terrasjes, prachtige monumenten en veelal fraaie vergezichten over de omgeving.

De Dordogne kun je per auto verkennen, maar ook per kano. Bij Siorac-en-Périgord (22 km) kun je er een huren. Een ander avontuur beleef je in de grotten bij Les Eyzies-de-Tayac-Sireuil (39 km).


close