Zeer goedBelvilla8.1

Maison De Vacances - Pressac

Frankrijk nouvelle-aquitaine Pressac

  • 4
  • 2
Maison De Vacances - Pressac

    Wat een prachtig kasteel! Gebouwd in de 15e eeuw staat het Château Landéry even buiten het plaatsje Pressac (2 km), omringd door bossen en uitgestrekte velden, vlakbij de grens met het departement Charente.

    Als je komt aanrijden, over het kleine weggetje zie je je vakantiebestemming al liggen. Het prachtige landgoed in Pressac, verscholen achter hoge bomen, herbergt een prachtig kasteel en de twee onafhankelijke gastenverblijven. Dit huis bevind zich in de rechterflank van het kasteel, en heeft een knusse privétuin. Op het terrein vind je een gezamenlijk zwembad, een groot vismeer (karpers), verschillende dieren (kippen, eenden en schapen) en voor de kleintjes een speeltuintje met wip, zandbak, schommel en trampoline.

    Er is een mooi, gedeeld omheind zwembad op 100 m van het kasteel, met ernaast een groot grasveld om te zonnen. In het kasteel, waar de Nederlandse eigenaren het middenstuk bewonen, is een apart gedeelte ingericht voor gezamenlijk gebruik met wasmachine en tafeltennistafel.

    Er is sowieso volop vermaak in de omgeving. Zo zijn er diverse dierentuinen en ook de golfliefhebbers kunnen zich uitleven op een van de prachtige banen. De cultuursnuiver willen wij de middeleeuwse plaats Ruffec aanbevelen.

    Bezoek de vele markten, neem een drankje op een terras, en geniet!


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Pressac

    WeatherAPI.com