Rêve d'île 4

    Résidence Rêve d'’île ligt rustig op het mooie schiereiland Ile de Ré op ca. 19 km van de historische plaats La Rochelle.
    De résidence beschikt over een receptie, een verwarmd buitenzwembad met kinderbadje (geopend tot eind sept; afhankelijk van het weer), zonneterrassen met ligbedden, een fitnessruimte, sauna en hammam (beide tegen betaling) en een wasserette. Parkeerplaats voor één auto nabij de woning.

    Ideaal eiland voor vakantiegangers die van een mooie natuur houden, kust en pittoreske kustplaatsjes, maar dit toch willen combineren met rust. Ook zeer geschikt voor gezinnen. Er is een vaste, 3 km lange tolbrug vanaf La Rochelle (Charente-Maritime).
    De résidence Rêve de l’île is gelegen in het zuidelijke eilandgedeelte, in Sainte-Marie-de-Ré, vlakbij restaurants, bars en allerlei winkels. Het centrum van de monumentale havenstad La Rochelle ligt op 17 km.
    Ile de Ré staat bekend om zijn historische dorpjes (maar liefst 10!), de witte huisjes, de leuke markten, de mooie stranden en duinpartijen, de ongerepte natuurgebieden (waaronder een vogelreservaat), de wandelpaden en de prachtige fietspaden (minstens 100 km!). De eb-en vloedwerking van de Atlantische Oceaan zorgen hier voor dat echte eiland-gevoel.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Rivedoux-Plage

    WeatherAPI.com