Andante 4p

    Landelijk gelegen, karakteristieke boerderij op groot domein met zwembad (10 x 5 m). Het huis is knus en gezellig, met een sfeervol terras onder de wijnranken. De inrichting is eenvoudig, maar alles is heel proper en goed onderhouden. Het zwembad heeft zicht op de glooiende velden. De tuin bestaat voornamelijk uit een groot gazon met bomen. Tevens is er een net voor volleybal en badminton.

    Deze boerderij ligt op 30 minuten ten zuiden van Bergerac, op een domein van 1,3 hectare op slechts 1 km van het dorpje Saint-Vivien, dat deel uitmaakt van de commune Saint-Eutrope-de-Born. Op slechts 10 km liggen de grotere steden zoals Montflanquin en Villeréal met gezellige restaurants, cafés en winkels. In een van de nabij gelegen middeleeuwse stadjes, zoals Cancon, Monpazier, Monflanquin, Villeréal of Issigeac is elke dag wel een markt met regionale producten, of brocante en antiekmarkt.

    De Aquitaine, met het bekende departement de Dordogne, is van oudsher een vakantiebestemming met veel natuurschoon, een aangenaam klimaat en goede keuken. Een bezoek aan Bergerac, Bordeaux, Sarlat is zeker de moeite waard.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Saint-Eutrope-de-Born

    WeatherAPI.com