UitstekendBelvilla9.2

La Dépendance

Frankrijk nouvelle-aquitaine Saint-Germain-de-Belvès

  • 9
  • 4
La Dépendance

    Breng u uw vakantie door in dit unieke gebied. Gelegen op een 40 ha groot domein, zal dit huis uw vakantie onvergetelijk maken. U kunt hele dagen heerlijk relaxen rond het zwembad en genieten van het uitzicht of een wandeling maken op de vele paden rondom het huis. Dit landhuis is gerenoveerd in 2017 en combineert authenticiteit en een prachtige moderne decoratie. (Ten tijde van het nemen van foto's, was de renovatie van de tuin en terras nog in volle gang.)

    Alle voorzieningen zijn in Siorac-en-Périgord (5 km) te vinden. Goede restaurants zijn overal te vinden. Cultuurliefhebbers kunnen terrecht voor een bezoek aan de vele kastelen: Commarque Castle (25km), Castelnaud-la-Chapelle (13km), Milandes (10km), Beynac-et-Cazenac ( 14km). Voor de golfliefhebbers: golf Lolivarie (18 holes) bevindt zich onderaan de heuvel op slechts 1 km! Voor degenen die willen gaan kanoën op de rivier de Dordogne, kunt u naar Siorac en Périgord, of Cenac et Saint Julien (19km).

    Een beetje verder met de auto, maar niet te missen IV Lascaux in Montignac (44km), Rocamadour (65km), of de wijngaarden van Bergerac (50km ongeveer) waar u verschillende lokale wijnen kunt proeven.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Saint-Germain-de-Belvès

    WeatherAPI.com