Zeer goedBelvilla8.6

Maison De Vacances St Jory Las Bloux

Frankrijk nouvelle-aquitaine Saint-Jory-las-Bloux

  • 6
  • 3
Maison De Vacances St Jory Las Bloux

    Dit prachtige landhuis uit 1650, iets buiten Saint-Jory-las-Bloux, is het ideale decor voor een onbezorgde vakantie. Het huis heeft diverse kleine niveauverschillen en lage doorgangen die de sfeer bepalen. Er is een aparte ruimte met een biljarttafel en een schouw. In één van de schuren staat een tafeltennistafel. Verder zijn er verschillende speeltoestellen, badmintonrackets en jeu-de-boulesballen aanwezig.

    In deze streek zijn verschillende middeleeuwse burchten, abdijen en kasteeltjes te vinden. Het kasteel van Excideuil (10 km), maar ook die van Hautefort (26 km) is een bezoek meer dan waard. In Excideuil kun je ook terecht voor onder meer een zwembad, tennisbaan en golfbaan. In de omgeving van het huis kun je perfect fietsen en wandelen. In Saint-Germain kun je heerlijk brood en gebak halen bij de bakker (2 km).

    Richting het noorden ligt Brantôme (36 km) met de voormalige, tegen de kalkrotsen gebouwde abdij uit 769! Dit schilderachtige plaatsje ligt verscholen in het dal van de Dronne; per kano komt u langs de fraaie oude huizen, een perfecte manier om Brantôme te verkennen. Ook de Middeleeuwse stad Périgueux (39 km) kunnen wij aanraden.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Saint-Jory-las-Bloux

    WeatherAPI.com