Le Montargent

Frankrijk, Nouvelle-Aquitaine, Saint-Maurin
vanaf1528


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Net buiten het historische dorp Saint Maurin, loopt een doodlopende weg naar een beschut domein wat ontstaan is in de 13de eeuw. Het geheel beslaat ruim 3 ha met een zeer mooi onderhouden parktuin. Er zijn 3 delen: het hoofdhuis van de zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar, en een stukje verderop een 18de eeuws gebouw wat volledig gerenoveerd is naar hedendaags, maar zeer hoogstaand niveau. Het bestaat uit 2 geschakelde gites met elk een eigen opgang en volledige privacy.

Beide huizen zijn ideaal voor 2 families die toch ook hun eigen huis willen hebben. Tevens erg geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Alles is er op ingesteld dat iedereen een perfecte vakantie kan vieren en de gastheer zorgt voor hulp indien nodig. Het geheel doet uiterst huiselijk en gezellig aan. Elk huis heeft een open woon/eetkeuken, 2 slaapkamers, waarvan 1met badkamer en suite en 1 met een wastafel. Er is een gemeenschappelijke wasruimte met wasmachine en droger, en elk huis beschikt over een heerlijk beschutte patio waar het goed toeven is!

De tuin rondom is voor iedereen toegankelijk, maar er is ook een heel groot prive zwembad met luxe stoelen rondom, en een BBQ plek met zitjes.


close