Le Sempesserre

Frankrijk, Nouvelle-Aquitaine, Saint-Maurin
vanaf854


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Net buiten het historische dorp Saint Maurin, loopt een doodlopende weg naar een beschut domein wat ontstaan is in de 13de eeuw. Het geheel beslaat ruim 3 ha met een zeer mooi onderhouden parktuin. Er zijn 3 delen: het hoofdhuis van de zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar, en een stukje verderop een 18de eeuws gebouw wat volledig gerenoveerd is naar hedendaags, maar zeer hoogstaand niveau. Het bestaat uit 2 gites met elk een eigen opgang en volledige privacy.

Beide huizen zijn ook geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Alles is er op ingesteld dat iedereen een perfecte vakantie kan vieren en de gastheer zorgt voor hulp indien nodig. Het geheel doet uiterst huiselijk en gezellig aan en elk huis heeft zijn eigen ingang-patio en privacy. In dit huis is alles op 1 nivo het heeft een open woon/eetkeuken, 2 slaapkamers, waarvan 1 en suite en 1 met een wastafel. Er is een gemeenschappelijke wasruimte met wasmachine en droger, en uw huis beschikt over een heerlijk beschutte patio waar het goed toeven is!

De tuin rondom is voor iedereen toegankelijk, maar er is ook een heel groot zwembad met luxe stoelen rondom, en een BBQ plek met zitjes.


close