Zeer goedBelvilla8.3

St Vincent Le Paluel La Grange

Frankrijk nouvelle-aquitaine Saint-Vincent-le-Paluel

  • 6
  • 4
St Vincent Le Paluel La Grange

    In de heuvels rond Sarlat-la-Canéda (8 km) ligt dit landelijk gelegen vakantiehuis. Dit dorp wordt doorkruist door de rivier Enéa, een charmante visrijke rivier waarvan de vallei geklasseerd is als beschermd gebied. De omgeving wordt gesierd door maïs- en tabaksvelden, weiden en uitgestrekte bossen waar je vanuit je huis zo inwandelt. Voor het huis ligt een knus, omsloten grasveld met 2 grote terrassen waarvan 1 overdekt. In het huis is een comfortabele leeshoek op de overloop of klein terras en een comfortabele zithoek in de woonkamer.

    Uw vakantiehuis ligt in het rustige centrum van Saint-Vincent-le-Paluel, een goudgeel gehuchtje met een veertiende-eeuws Romaans kerkje en een mooie ruïne. De 'parel van de Périgord' Sarlat-la-Canéda heeft een prachtig marktplein en pittoreske smalle straatjes rondom. Bij Carsac-Aillac (7 km) begin je aan een prachtige kanotocht door de vallei van de Dordogne. Deze brengt je langs mooie plaatsjes, zoals Domme (16 km) en Beynac-et-Cazenac (20 km).

    Deze regio staat bekend om zijn prehistorische overblijfselen. Deze vind je in de grotten van Lascaus (28 km) en Les Eyzies-de-Tayac-Sireuil (29 km). In Le Bugue (38 km) is er voor de kinderen veel te beleven in het waterpretpark, maar zij zullen een bezoek aan het kasteel van Castelnaud-la-Chapelle ook zeer leuk vinden (21 km).


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Saint-Vincent-le-Paluel

    WeatherAPI.com