Belvilla-

Les Côteaux De Sarlat 2

Frankrijk nouvelle-aquitaine Sarlat-la-Canéda

  • 6
  • 2
Les Côteaux De Sarlat 2

    Les Coteaux de Sarlat ligt rustig op een ca. 3 ha groot groen terrein, op ca. 1,5 km van het schilderachtige gelijknamige plaatsje.
    Het vakantiepark beschikt over een receptie, een heerlijk, deels overdekt (en verwarmd) zwembad met verwarmd kinderbad (beide geopend van begin april tot half september; afhankelijk van het weer). Daarnaast een flink zonneterras met ligbedden en parasols, fitnessruimte, speeltuintje, tafeltennis, multisport-terrein en minigolf. Gebruik van de sauna, hammam en wasserette tegen betaling. Er zijn centrale parkeerplaatsen.

    Liefhebbers van rust, natuur, cultuur en het goede Franse leven zijn hier aan het juiste adres. De omgeving nodigt uit tot paardrijden, vissen, kanoën, kajakken, fietsen en het maken van mooie wandelingen, bv langs de oevers van de Vézère. De Dordogne staat ook bekend om de vele gastronomische specialiteiten zoals ‘Confit de Canard’ en ‘Foie Gras’.
    Gewaardeerde ‘verplichte nummers’ zijn de grotten van Lascaux die op de Unesco-werelderfgoedlijst staan (op ca.25 km) en het fotogenieke Les-Eyzies-de-Tayac met haar bijzondere grot-woningen. De Dordogne-vallei en haar 1001 kastelen bieden ook leuke mogelijkheden tot uitstapjes. Evenzo de vele grotten en gouffres zoals die van Proumeyssac, Roc de Cazelle, Tourtoirac en Rouffignac. De mooie 18-holes golfbaan van Souillac ligt op ca. 25 km.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Sarlat-la-Canéda

    WeatherAPI.com