Belvilla-

Cottage Côte Atlantique

Frankrijk nouvelle-aquitaine Segonzac

  • 2
  • 1
Cottage Côte Atlantique

    Appartement voor 2 personen op de begane grond met zwembad in een mooi aangelegde, omheinde tuin en uitzicht op glooiend landschap. De goed verzorgde tuin bestaat uit een bloemrijke witte rozentuin, een groot grasveld en 2 terrassen met parasol. Tevens heeft u de beschikking over een fraai omheinde zwembad (11,5 m x 4,5 m) met spa. Het gaat hier om 2 aaneengeschakelde appartementen. (FR-16130-04 en FR-16130-04A)

    Deze appartementen liggen aan de rand van het dorpje Segonzac. Dit rustig gelegen dorpje is, vanwege zijn geografische ligging, het centrum van de Grande Champagne, de premier cru van de Cognac-streek, met uitgestrekte druivenvelden. U kunt prachtig wandelen, fietsen, mountainbiken, kanoën, vissen en golfen. Bent u geïnteresseerd in het ontstaan van de Cognac, dan kunt u bij de vele cognacboeren of grote cognachuizen terecht.

    Bezoek de steden Cognac, badplaats Royan, en de badplaats /havenstad La Rochelle, Angoulème, Saintes en Poitiers. Ook ligt vlakbij het vakantie-eiland Île de Ré.

    Maar geniet in de zomermaanden ook van de vele locale festivals, markten en feestavonden. Neem een Pineau de Charente op uw terras, en geniet van het franse leven!


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Segonzac

    WeatherAPI.com