Les Dunes du M?doc

Frankrijk, Nouvelle-Aquitaine, Soulac Sur Mer
vanaf 0


Omschrijving

Soulac-sur-Mer ligt in de Aquitaine, op 95 km van Bordeaux en op 40 min van Royan (per veerboot). De résidence ligt op 300 meter van het strand en 1,5 km van het stadscentrum.

Appartement met 1 slaapkamer voor 4/5 personen Superior
Accommodatie beschrijving: 1 woonkamer, 1 kitchenette, 1 slaapkamer, 1 badkamer en 1 toilet. Woonruimte beschrijving: 2 slaapbanken, waarvan een met een uitschuifbaar bed (aanbevolen voor kinderen). Slaapkamers omschrijving: 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed. Keukenbeschrijving: Open keuken en woonkamer. Badkamerbeschrijving: 1 bad en 1 toilet.
Accommodatie beschrijving: 1 woonkamer, 1 kitchenette, 1 slaapkamer, 1 badkamer en 1 toilet. Woonruimte beschrijving: 2 slaapbanken, waarvan een met een uitschuifbaar bed (aanbevolen voor kinderen). Slaapkamers omschrijving: 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed. Keukenbeschrijving: Open keuken en woonkamer. Badkamerbeschrijving: 1 bad en 1 toilet. Anderen beschrijving: De accommodatie heeft een BOSE-audiosysteem, een Nespresso-apparaat, een vergrotende spiegel, een 2e tv in de slaapkamer.

Service

Om u ten volle van uw vakantie te laten genieten, bieden wij u verschillende services aan die u op voorhand kunt reserveren. U ontdekt ze hier:

Prijs inclusief

Accommodatie - Beddengoed - Handdoeken - Huishoudlinnen (badmat + theedoek) - Schoonmaakpakket - Eindschoonmaak (behalve de keukenhoek en de afwas) - basic Access wifi (tot 5 apparaten om te surfen, e-mails te lezen en zoekopdrachten uit te voeren) - Belastingen en kosten (behalve toeristenbelasting en administratiekosten)

Prijs exclusief

Toeristenbelasting - De optionele verzekeringen, zoals bepaald in de bijzondere verkoopvoorwaarden.

Openingstijden rceptie

Zondag, dinsdag en donderdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 17.00 tot 19.00 uur.
Maandag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 16.00 tot 19.00 uur.
Zaterdag van 8.00 tot 12.00 u. en van 14.00 tot 20.00 u.

Opmerking: onder voorbehoud van wijzigingen, verzoeken wij u contact op te nemen met de residentie vóór uw aankomst.


close