L'Hermite

Frankrijk, Nouvelle-Aquitaine, Thenon
vanaf836


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

L'Hermite is een mooi vakantieboerderijtje op een romantisch kleinschalig privé domein van drie huizen. De paradijselijke rust die u hier kunt ervaren is weldadig en haalt u volledig uit de stress van het dagelijkse leven. Noodzakelijke voorzieningen zoals een bakker, een bank, een restaurant, een supermarkt, etc, kunt u gelukkig wel op 3 kilometer afstand in het dorp Thenon vinden.

Het huis heeft een ruime woonkamer met een volledig uitgeruste open keuken, een slaapkamer en badkamer met dubbele douche op de begane grond en twee slaapkamers op de eerste etage. Vanaf uw privé gelegen terras kunt u genieten van een schitterend uitzicht en in uw eigen tuin kunt u heerlijk luieren onder de bomen. Even verderop is een gezamenlijke speelweide met speeltoestellen voor de kinderen.

In de directe omgeving is van alles te bezoeken; een avonturenpark in Thenon voor de kinderen, de indrukwekkende grotten in Tourtoirac en Lascaux, mooie kastelen zoals Hautefort, de rivier de Vezere voor een kanotocht, mooie steden zoals Perigueux en Sarlat, en uiteraard de vele leuke marktjes, restaurantjes en kleine dorpjes.


close