Zeer goedBelvilla8.5

Maison De Vacances Villefranche Du Perigord

Frankrijk nouvelle-aquitaine Villefranche-du-Périgord

  • 4
  • 2
Maison De Vacances Villefranche Du Perigord

    Dit rustieke vakantiehuis bij Villefranche-du-Périgord (3,5 km), gelegen aan de rand van het bos, zal je zeker aanspreken. Je betreedt het grote terrein via een goed begaanbaar, doodlopend privé-weggetje en belandt in een oase van rust. De knus ingerichte woning heeft een open haard (hout aanwezig en beschikbaar) en een halfopen keuken. De woning is opgesplitst in twee delen, waarbij een gedeelte is afgesloten.(niet in gebruik) Het terras biedt een prachtig uitzicht over de beboste vallei en in de tuin staat onder meer een schommel.

    Villefranche-du-Périgord is een prachtig en gezellig bastidestadje uit de 13e eeuw. Tot op de dag van vandaag wordt de overdekte markthal op het plein gebruikt voor de levendige handel in champignons en kastanjes. De bossen rond het stadje zitten er vol mee. De omgeving loont zich voor lange wandelingen, het bezoeken van marktjes, maar schuif vooral aan bij de zomerfestivals waarbij er 's avonds op de markt gezellig wordt gegeten.

    Met de auto maak je leuke ritjes naar mooie plaatsjes, zoals Monpazier (21 km), Villeréal (35 km) en Cahors (43 km). Hier zijn veel historische gebouwen te bewonderen, maar uiteraard kun je hier ook leuk slenteren of een glas wijn nuttigen op het terras.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Villefranche-du-Périgord

    WeatherAPI.com