Club Saint Loup 2

Frankrijk, Occitanie, Agde
vanaf416


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Vooral families met kinderen zijn aan het juiste adres bij Club Saint-Loup. Er is o.a. een heerlijk verwarmd zwembad met zonneterrassen, een apart kinderbad en een kinderclub (schoolvakanties). Verder is er een receptie, (snack-)bar, speeltuin en een centrale parkeerplaats. Het complex ligt in een rustige wijk met veel groen, op ca. 800 m van het strand van La Roquille (via een wandelpad) en ca. 1 km van het centrum van Le Cap d'Agde.

Club Saint-Loup biedt een heerlijke uitvalsbasis voor liefhebbers van het goede Franse leven, zon, zee en strand. Cap d’Agde biedt vertier voor iedereen: er is maar liefst 14 km zandstrand in de directe omgeving, een mooie golfbaan, een Lunapark, een waterpark, een sfeervolle jachthaven met boulevard, volop watersportmogelijkheden en een keur aan winkels , boetieks en gezellige bars en restaurants met zomerse terrassen.
De nabijgelegen streek de Camargue biedt een leuke dagtocht; ontdek het fietsend, wandelend of te paard. Flamingo’s zult u er zeker tegenkomen. Het oude ommuurde historische stadje Aigues Mortes daar aandoen is een must. De gezellige, grote stad Montpellier op ca. 65 km is ook zeker uw bezoekje waard.


close