Zeer goedBelvilla8

Club Saint Loup 2

Frankrijk occitanie Agde

  • 4
  • 1
Club Saint Loup 2

    Vooral families met kinderen zijn aan het juiste adres bij Club Saint-Loup. Er is o.a. een heerlijk verwarmd zwembad met zonneterrassen, een apart kinderbad en een kinderclub (schoolvakanties). Verder is er een receptie, (snack-)bar, speeltuin en een centrale parkeerplaats. Het complex ligt in een rustige wijk met veel groen, op ca. 800 m van het strand van La Roquille (via een wandelpad) en ca. 1 km van het centrum van Le Cap d'Agde.

    Club Saint-Loup biedt een heerlijke uitvalsbasis voor liefhebbers van het goede Franse leven, zon, zee en strand. Cap d’Agde biedt vertier voor iedereen: er is maar liefst 14 km zandstrand in de directe omgeving, een mooie golfbaan, een Lunapark, een waterpark, een sfeervolle jachthaven met boulevard, volop watersportmogelijkheden en een keur aan winkels , boetieks en gezellige bars en restaurants met zomerse terrassen.
    De nabijgelegen streek de Camargue biedt een leuke dagtocht; ontdek het fietsend, wandelend of te paard. Flamingo’s zult u er zeker tegenkomen. Het oude ommuurde historische stadje Aigues Mortes daar aandoen is een must. De gezellige, grote stad Montpellier op ca. 65 km is ook zeker uw bezoekje waard.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Agde

    WeatherAPI.com