Belvilla-

Les Jardins d'Agathe 2

Frankrijk occitanie Agde

  • 6
  • 3
Les Jardins d'Agathe 2

    Camping Les Jardins d’Agathe biedt een heerlijke uitvalsbasis voor liefhebbers van het goede Franse leven, zon, zee en strand. Cap d’Agde biedt vertier voor iedereen: er is maar liefst 14 km zandstrand in de nabije omgeving, een mooie golfbaan, een Lunapark, een waterpark, een sfeervolle jachthaven met boulevard, volop watersportmogelijkheden en een keur aan winkels , boetieks en gezellige bars en restaurants met zomerse terrassen.
    De nabijgelegen streek de Camargue biedt een leuke dagtocht; ontdek het fietsend, wandelend of te paard. Flamingo’s zult u er zeker tegenkomen. Het oude ommuurde historische stadje Aigues Mortes daar aandoen is een must. De gezellige, grote stad Montpellier op ca. 65 km is ook zeker uw bezoekje waard.

    Camping Les Jardins d’Agathe is een leuke familiecamping, maar ook ideaal voor koppels in voor- en naseizoen. Er is o.a. een heerlijk verwarmd zwembad (geopend afhankelijk van het weer) met zonneterrassen en ligbedden, een waterglijbaan en een apart kinderbad. Verder is er een receptie, (snack-)bar, speeltuin, tafeltennis, fitnessapparatuur in de openlucht en een parkeerplaats (na-)bij uw stacaravan. Het domein ligt in een rustige wijk met veel groen, op ca. 1 km van het strand en 5 km van het levendige centrum van het oude Agde.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Agde

    WeatherAPI.com