Villa Septentrion

Frankrijk, Occitanie, Beaufort
vanaf1074


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Geniet van een heerlijke vakantie in Occitanië in vakantiehuis Septentrion in het pittoreske Beaufort.
Septentrion is prachtig gelegen tegen de heuvel van Beaufort en heeft een privé zwembad en prachtig uitzicht over het dal en de achterliggende bergen.
De villa ligt op een groot eigen terrein (privacy en beschut tegen de Tramontane). De villa is is geschikt voor vier personen en beschikt over twee slaapkamers en twee badkamers. In de villa is gratis WIFI.

Septentrion ligt in het kleine dorpje Beaufort. Dit dorp ligt op enige kilometers afstand van Olonzac, waar men alle winkeltjes vindt. In Beaufort zelf zijn geen winkels meer. Wel komen er dagelijks enige rondrijdende busjes langs met groente en fruit en er is een brooddepot in het postkantoor van Beaufort.
In Olonzac vindt u ook een supermarkt net buiten het dorp. Op dinsdagmorgen is er markt in Olonzac. Ten zuiden van Olonzac is een groot meer, het “Lac de Jouarres”, waar u kunt surfen, zeilen en zwemmen.
In Homps op enige kilometers van Olonzac zijn de haventjes van het Canal du Midi. Daar kunt u ook boten huren voor een dagtocht. Er is een uitstekend restaurant in de voormalige school in Beaufort.


close