Zeer goedBelvilla8.4

The Bizeknees

Frankrijk occitanie Bize-Minervois

  • 6
  • 2
The Bizeknees

    In het zuiden van Frankrijk, in de buurt van Narbonne en Carcassonne, vind je dit eenvoudige appartement met 2 slaapkamers. Er kunnen 6 personen verblijven, wat ideaal is voor een gezin met kinderen. Buiten beschik je over een klein terras.

    Je verblijft in Bize-Minervois, een kleine gemeente met een gezellige markt op woensdagochtend. Het bekende rivier "La Cesse" ligt op 2 minuten loop afstand en is ideaal om een duikje te nemen en heerlijk te picknicken.

    Je vindt hier ook een paar restaurants, bakkers en kappers. Op 55 km kun je een bezoek brengen aan het prachtige Carcassonne, een middeleeuwse vestigingsstad met een grote stadsmuur en allerlei kerken. Het strand van Narbonne ligt op ongeveer 40 km van Bize-Minervois.

    Dit appartement ligt op de begane grond en heeft een traditionele inrichting. De keuken beschikt over een koelkast, een magnetron, een oven en een koffiezetapparaat. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Tot slot is er ook een barbecue waar je lekkere maaltijden op kunt bereiden.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Bize-Minervois

    WeatherAPI.com