Entre Le Gers Et Les Pyrénées Xii

Frankrijk, Occitanie, Buzon
vanaf2159


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Ontdek en geniet van het rijke voorland van de Pyreneeën in dit romantische en volledig gerestaureerde landhuis ( 1880). Bij de renovatie is men er in geslaagd om een perfect evenwicht te creëren tussen hedendaags comfort en de talrijke stijlelementen die dit landhuis rijk is.

Zowel het hoofdhuis als het aangrenzende gastenverblijf beschikken over een eigen keuken en sanitair waardoor uw privacy, rust en ruimte gewaarborgd is. Ideaal indien u met meerdere gezinnen komt en iedereen toch zijn eigen plek wil.
Er zijn diverse terrassen met keurig tuinmeubilair en rondom het grote zwembad is het heerlijk toeven!
Het huis is erg rustig gelegen aan de rand van een klein gehucht, maar slechts op een half uur van de stad Tarbes met alle faciliteiten.

In de omgeving is van alles te beleven: paardrijden, kanoën, kastelen bezoeken etc. Natuurlijk zijn er talrijke wandel en fietsroutes waar u volop kan genieten van de ongerepte natuur. Maar in deze streek die onder andere bekend is vanwege de Armagnac komt u op culinair gebied ook volledig aan uw trekken. Bovendien zijn er in de omgeving talrijke dorpjes en stadjes met terrassen en markten en vindt u op 10 minuten rijden een 18 holes golfbaan.


close