Zeer goedBelvilla8.9

Belle Maison

Frankrijk occitanie Castelnau-Valence

  • 6
  • 3
Belle Maison

    Een zomer in de Provence, een vakantie in het historisch dorpje Castelnau-Valence, tussen Uzès en Nîmes, ervaar hoe het is om te leven tussen Fransen, genietend van uw huis met privézwembad in een historische omgeving vol met Romeinse overblijfselen, terrasjes, markten, rivieren die om kano’s vragen, heuveltoppen met wijnranken, verrassende vergezichten; genieten gaat als vanzelf.

    In deze luxe villa zijn royale leefruimtes met een smaakvolle inrichting. De keuken is compleet en nodigt uit tot het bereiden van verrukkelijke maaltijden. Er zijn 3 slaapkamers elk met een eigen badkamer en WC. Dankzij de dikke muren is airconditioning overbodig. Een aanrader deze villa!

    Deze woning ligt aan de voet van een kasteel uit de XIe eeuw, in een gehuchtje met prachtig uitzicht op de heuvelachtige Cevennes. In de tuin ligt het omheinde zwembad met een speciaal filtersysteem en zonneterras waar ligbedden en een parasol staan. In de sprookjesachtige tuin is een speelgedeelte met klimtoestel met schommel en zandbak. Heerlijk buiten eten aan de eettafel met parasol. Het uitzicht vanuit de tuin op het kasteel is echt geweldig.

    Een groot teakhouten terras met een pergola voor een schaduwrijk ontbijt en een buitenkeuken (met complete badkamer!) staan tot uw beschikking om uw maaltijden te bereiden.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Castelnau-Valence

    WeatherAPI.com